Regasirea InterioaraRegasirea Interioara - Dumnezeu este in tine, in noi toti, in tot ceea ce este!

Tot ce exista este Dumnezeu - Dumnezeu este Iubire si Lumina, Dumnezeu este in toate formele Creatiei, El cuprinde Totul si Totul Este in El!

Dumnezeu asa precum am cunoscut noi, toate credintele il contin, chiar de il denumesc in diferite forme, toate bibliile indiferent carei religii ii apartine.
Nu trebuie sa judecam religiile, noi nu avem acest scop, si nici sa contestam sau sa demonstram stiinta...
Regasirea interioara cuprinde esenta celui care esti, dincolo de timp si spatiu...

Dumnezeu este TOT, Dumnezeu este chiar Creatia, El insusi este in toti. Nu poti spune ca Dumnezeu este ceva anume, nu ai cum, El Este, Exista, Fiinteaza…fara de El nimic nu este, nu exista.

Viata este insusi Dumnezeu.
Dumnezeu nu este un concept, El nu este o lege, El nu este un judecator... El este Totul.

Dumnezeu se manifesta prin tot, in starea de constiinta suprainaltata vei vedea extensia din care tu te manifesti aici si acum, nefiind separate de cel ce esti cu adevarat, vei vedea interconexiunile dintre noi toti, chiar si la nivel planetar si cosmic. Fiindca suntem un microcosmos in macrocosmos. In interiorul nostru exista toate la nivel simultan, in interiorul nostru exista cu adevarat accesul la starea de constiinta suprema a Lui Dumnezeu.

Inzestrat cu asa o natura divina Omul realizeaza cine este cu adevarat, realizeaza creatiile sale, realizeaza responsabilitatile ce le are si curajul asumarii adevarului cine este cu adevarat.
Omul este manifestarea Lui Dumnezeu pe pamant, inzestrat cu toate atribuitiile divine si cu puterea de co-creator… folosind cu intelepciune darurile divine in mod non-egoist…
Omul are darul de a trai Raiul pe Pamant…in Unitate.

"Nu este suficient să spunem că suntem foarte aproape de Marele Principiu Cosmic, Dumnezeu. Trebuie să stim definitiv că suntem una cu El, în El, din El şi complet contopiti cu El; şi că nu putem fi îndepărtaţi sau separati de Dumnezeu. Atunci lucram cu Principiul Puterii, care este toata Puterea. Aceasta este Legea: traim, ne miscam şi avem fiinţa înlăuntrul Lui Dumnezeu. De aceea, atunci când dorim să venim în contact cu Dumnezeu, nu ne vom gindi la ceva departat de noi şi greu de atins. Tot ce avem nevoie să stim este că Dumnezeu se afla înlăuntrul nostru, la fel ca peste tot în jur, şi că suntem complet inclusi în Dumnezeu; că suntem, în mod constient, înlăuntrul prezentei lui Dumnezeu, şi suntem prezenti în Dumnezeu şi daruiti cu putere deplina. De aceea nu avem nevoie să ne oprim, nu e necesar să stăm în cumpănă; preluam sensul direct de la Dumnezeul launtric. "

5 comentarii:

ommiracle spunea...

Felicitari!
"deoarece orice sistem este o limitare, orice credinta devine realitatea in care te manifesti", Dumnezeu trebuie privit in ansamblu, ca Tot in care ne manifestam si prin care ne manifestam, Creatia ce nu are sfarsit... Noi prin Noi in Tot!

If music be the food of love, play on... spunea...

Sunt de acord intru totul, dar priveste si la celelalte fatete ale divinitatii, nu numai din natura, ci si din interiorul nostru si din ceea ce razbate din interiorul nostru, Cuvantul. Dupa parerea mea umila zic eu, daca vei face un film, el va ajuta omul numai prin faptul ca va gasi modalitatea de a se cunoaste pe sine, caci de acolo, pana la descoperirea Luminii din noi insine, a imparatiei cerurilor, este o cale lunga, anevoioasa prin insusi faptul ca trebuie sa ne lasam sa moara iluzia fiintei noastre, egoul. Filmul tau va fi un film care va arata caile prin care oamenii sa isi lase egoul sa moara, pentru ca, daca nu ai gasit tu insuti Lumina, cum il vei putea sa il indrumi pe altul sa o gaseasca? Aceasta este o experienta pe care fiecare trebuie sa o traiasca, iar tu daca le arati modalitatea prin care isi pot lasa egoul sa moara, deja ai facut totul. Restul, Lumina adica, o va trimite Dumnezeu fiecaruia, doar atunci cand o va fi meritat, doar atunci cand el va fi pregatit sa o primeasca. Nu noi facem sa vina lumina in noi, ci noi pregatim terenul, curatam camera , iar ea va veni cand va gasi ea de cuviinta.

mihaella spunea...

O data ce simti si constientizezi "atingerea" divina nu mai doresti sa cobori.Atata Lumina,atata Bucurie,atata Fericire...daca lasi ego-ul sa creasca sau sa se mentina in loc sa scada,Bucuria,Fericirea,Lumina scad si duci dorul acelei Iubiri ce o simteai crescand.
In Lumina exista doar Iubire.

gabriela spunea...

Dumnezeu este si noi. Pulsatia a tot ceea ce este, este viata,adica si noi. Manifestarea Lui Dumnezeu la cel mai inalt nivel de constientizare suntem noi, "dupa chip si asemanare". Ma bucur ca Dumnezeu se exprima, prin intermediul acestui documentar, prin Gabriel si colaboratorii sai, deschizand oportunitatea de regasire. Fiecare va primii tot ce poate primii, nici mai mult, nici mai putin, toti vom avea un plus, indiferent de faptul ca exista egouri sau nu. Dumnezeu este si in egouri. De ce nu? Cum am putea stii starea fara ego daca nu am cunoaste-o pe cea cu....Deci ii multumim LuiDumnezeu ca ne reveleaza si acest lucru, inseamna constientizare si vindecare. El face posibil totul pentru ca el este TOTUL. Multumim Gabriel! Stiu sigur ca vor venii si cei care sa te ajute. Universul- Dumnezeu zice "dorinta ta este lege pentru mine", nu? Va imbratisez cu iubire in Lumina.

Toteu spunea...

e dificil sa vedem ce semnifica separarea. ex: daca copilul imi pleaca la scoala,ce semnifica aceasta?
separarea nu-i doar un cuvant vid.
unirea este pretutindeni,aceasta e foarte usor sa vezi.
toti vedem aceasta,dar credem ca e doar o strafulgerare rar prezenta in viata noastra.prezenta pretutindeni dar in viata noastra,rar.
viata e pretutindeni,nu e doar o strafulgerare.